Onze diensten

Met onze uitgebreide kennis over P2P processen helpen we jou in elke fase van het proces. Of je nu in de fase van de nulmeting en analyse bent of nadenkt over de stappen na de implementatie van je P2P proces, bij ons ben je aan het juiste adres voor deskundig advies. Onze dienstverlening bestaat uit

6 verschillende elementen die stuk voor stuk specifiek gericht zijn op het P2P proces. De aanpak stemmen we specifiek op jouw behoefte af.

 

Benieuwd naar hoe jouw P2P-proces loopt? Doe de volwassenheidstest en kom erachter!

Nulmeting & analyse

Waar staat jouw organisatie op het gebied van purchase to pay?

Hoeveel % van de spend is gecontracteerd? Heb ik inzicht in mijn huidige verplichtingen? Welke risico's loop ik én heel belangrijk: hoe ervaart de interne klant het P2P proces.

Geen dikke rapporten

Duidelijke aanpak en afspraken


Benchmark vergelijking

Business case & plan van aanpak

Met onze ruime ervaring zijn we in staat om snel een krachtig en volledig plan van aanpak of business case te maken. Bovendien krijg je inzicht in een logische aanpak voor jouw purchase to pay uitdaging die past bij jouw type organisatie en doelstellingen die je wilt bereiken

Meer dan alleen geld besparen

Direct toepasbaar plan van aanpak

Budget en resource indicatie

Marktoriëntatie & softwareselectie

Er is een woud aan P2P software partijen in Nederland. Hoe kies je nu de juiste leverancier die jouw probleem oplost? We begeleiden jou stap-voor-stap in het proces en daarbij krijg je onafhankelijk advies. Wij verkopen geen software.

Ontzorging door stap-voor-stap proces

We zetten je probleem in de markt, in plaats van de oplossing

Begeleiding van strategie tot uitvoering

Procesinrichting en inkoop kanalen strategie

Onze organisatie koopt veel verschillende producten en diensten in. Niet alles leent zich voor een catalogus bestelling of een eenvoudige uitvraag. Hoe doen we dit slim?

Denk in inkoopkanalen

Voer b.v. een inkooporder tenzij beleid

Uitgewerkt proces met P2P-metrokaart

 

 

Meer informatie?

Onze expertises liggen in de bovenstaande onderdelen. We kunnen jouw P2P proces volledig ondersteunen, of enkel op het onderdeel waar jij extra advies op nodig hebt. Wil je graag meer informatie over onze aanpak of dienstverlening? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.