Over ons

Wij zijn een samenwerking van Purchase-to-Pay specialisten opgericht door: Ewald, Derek en Robert-Jan.  Als onafhankelijke P2P consultants kwamen we elkaar regelmatig tegen in het werkveld. Al snel kwamen we erachter dat we een gezamenlijke visie hebben op het vakgebied Purchase-to-Pay: we vinden dat de daadwerkelijke voortuitgang in Nederland sneller kan, willen hier een actieve bijdrage aan leveren en een platform bieden waar professionals kunnen leren van elkaar.

In 2017 zijn we gestart met het kennisnetwerk P2P & Verder. We hebben verbinding gelegd tussen tientallen P2P specialisten in Nederland onder andere door het organiseren van kennisevents.

Om verder invulling te geven aan onze visie hebben we in 2019 onze dienstverlening uitgebreid en hebben we P2P & Verder Coöperatie U.A. opgericht. We beschikken over een breed netwerk van P2P specialisten werkzaam als zelfstandige, bij consultancybureaus en bij organisaties in de profit en non-profit sector. 

In ons netwerk vind je Inkopers, Financials, Projectleiders, Adviseurs en technische specialisten. Ieder met zijn eigen expertise binnen het purchase to pay vakgebied.

Dit zijn wij:

  • Als coöperatie zit samenwerken in ons bloed. Alleen door samenwerking kunnen we de vooruitgang versnellen.
  • Volledig gespecialiseerd in purchase to pay; wij doen niets anders!
  • We zijn onafhankelijk van softwareleveranciers

Kunnen wij wat voor je betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze dienstverlening.