Over P2P & Verder

Als coöperatie zit samenwerken in ons bloed. Alleen door samenwerking kunnen we de vooruitgang versnellen. We zijn volledig gespecialiseerd in Purchase-to-Pay; wij doen niets anders! Bovendien zijn we onafhankelijk van software leveranciers.

Wij zijn een samenwerking van Purchase-to-Pay specialisten opgericht door: Ewald, Derek en Robert-Jan. Als onafhankelijke P2P consultants kwamen we elkaar regelmatig tegen in het werkveld. Al snel kwamen we erachter dat we een gezamenlijke visie hebben op het vakgebied Purchase-to-Pay: we vinden dat de daadwerkelijke voortuitgang in Nederland sneller kan, willen hier een actieve bijdrage aan leveren en een platform bieden waar professionals kunnen leren van elkaar.

In 2017 zijn we gestart met het kennisnetwerk P2P & Verder. We hebben verbinding gelegd tussen tientallen P2P specialisten in Nederland onder andere door het organiseren van kennisevents.

Om verder invulling te geven aan onze visie hebben we in 2019 onze dienstverlening uitgebreid en hebben we P2P & Verder Coöperatie U.A. opgericht. We beschikken over een breed netwerk van P2P specialisten werkzaam als zelfstandige, bij consultancybureaus en bij organisaties in de profit en non-profit sector.

In ons netwerk vind je Inkopers, Financials, Projectleiders, Adviseurs en technische specialisten. Ieder met zijn eigen expertise binnen het purchase to pay vakgebied.

Dit zijn wij:

  • Als coöperatie zit samenwerken in ons bloed. Alleen door samenwerking kunnen we de vooruitgang versnellen.
  • Volledig gespecialiseerd in Purchase-to-Pay; wij doen niets anders!
  • We zijn onafhankelijk van softwareleveranciers

Kunnen wij wat voor je betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze dienstverlening.

 

P2P & Verder

  • Versnelt de ontwikkeling
  • Verbindt de professionals
  • Verspreidt kennis
  • Verbetert het gebruik van P2P software

Onze missie

Onze missie is om verspilling in het P2P proces te verminderen én de vooruitgang van het vakgebied in Nederland te versnellen.

Ewald

Schaap

P2P specialist

 

 ewald

@p2pverder.nl

 

06 - 10926900 

Robert-Jan

Meeks

P2P Projectleider

 

 rj

@p2pverder.nl

 

06 - 22247008 

Derek

Hooyman

P2P Projectleider

 

 derek

@p2pverder.nl

 

06 - 10607278

Tom

Bastiaansen

P2P Consultant

 

 tom

@p2pverder.nl

 

06 - 12619347

Esmee Segond

von Banchet

P2P Consultant

 

 esmee

@p2pverder.nl

 

06 - 25315352