Events

Nieuw P2P & Verder evenement op 12 maart 2020

Graag nodigen we je uit voor het P2P & Verder event op 12 maart 2020 in Houten! Met Inkoop- en Finance managers van verschillende grote organisaties staan we stil bij het heden en de toekomst van Purchase-to-Pay.

Heb je interesse? Klik hier om je direct aan te melden via Eventbrite

Thema P2P event: het heden en de toekomst!

Je herkent het vast: in de huidige situatie is er nog veel te verbeteren, te automatiseren en af te stemmen. Tegelijkertijd staan er allerlei nieuwe ontwikkelingen aan te komen: Artificial Intelligence, Robotics, Blockchain etc. Hoe houd je de balans tussen het nu en het straks?Op 12 maart hebben we oog voor beide aspecten. We presenteren een praktijkcasus van Servicepunt71, een shared service center van een aantal gemeenten in regio Leiden. Zij delen hun ervaringen van de recente P2P-implementatie.

Daarnaast neemt Michel Emmerik ons mee in de wereld van Robotics binnen P2P. Uiteraard is er volop ruimte om P2P uitdagingen met elkaar te delen en te netwerken.

Programma

15:30 Inloop

16:00 Introductie P2P & Verder

16:15 P2P: praktijkcasus met dilemma's door Servicepunt71

17:15 Netwerkbreak

17:45 Presentatie en demonstratie Robotics in P2P

18:15 Borrel

19:00 Einde

Praktisch

Locatie is de Roskam, Plein 25 in Houten. Parkeren en entree zijn gratis. Heb je interesse? Schrijf je direct in.

Over P2P & Verder

Wij zijn een coöperatie van P2P-professionals. Bij veel organisaties zien we dezelfde problematiek; er is verspilling in het proces en we zijn niet in control van de uitgaven. Wij geloven dat dit anders kan en leveren hier een actieve bijdrage aan. Dit doen we door het delen van kennis, het organiseren van events en het verbinden van professionals.

Heb je een P2P vraag? Kijk op onze website (www.p2pverder.nl) of mail direct naar info@p2pverder.nl.

Graag tot 12 maart!

Ewald, Derek en Robert-Jan

Heb je interesse? Klik hier om je direct aan te melden via Eventbrite